Terug naar Recepten van de Bakloods

Frambozen Kokos Muffins - zonder suiker, gluten & lactose

Gepubliceerd op:
Frambozen Kokos Muffins - zonder suiker, gluten & lactose

De framboos is echt een zomerse fruitsoort, gelukkig gaat dit recept ook prima lukken met diepvries frambozen. Omdat we allemaal wel van lekker eten houden en ondertussen ook een beetje op onze “Summer Body’s” willen letten, volgt hieronder een verantwoordt recept. Lekkere Muffins voor tussendoor en ook nog eens zeer geschikt als ontbijt.

Benodigde producten:

  • 60 gr Kokospoeder
  • 60 gr Amandelen
  • 60 gr Boekweitmeel
  • 1 tl   Bakpoeder
  • 3    Rijpe bananen
  • 2    Eieren
  • 140 gr Frambozen
  • ½ tl Vanillepoeder

Overige benodigdheden:

  • Spatel
  • Mixer met garde
  • Muffinvorm
  • Culpitt Tulip Baking Cups

Hoe maak je de Frambozen Kokos Muffins

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC
  2. Maal de amandelen fijn.
  3. Voeg de overige droge ingrediënten toe, daarna de eieren en bananen.
  4. Meng alles tot een soepel beslag
  5. Roer tot slot de frambozen erdoor
  6. Vul de vormpjes met de Baking Cups en vul e voor 2/3 met het beslag
  7. Controleer of de Muffins gaar zijn na ca 20 minuten. Als ze nog niet helemaal gaar zijn per 5 minuten controleren.
  8. Haal de muffins uit de vorm en laat ze afkoelen op een rek.

Chocoladeganache

Chocoladeganache
Enkele dagen geleden voor het eerst ganache gemaakt. Wow, wat is dat lekker en totaal niet moeilijk om te maken. Alles wat je nodig hebt is chocolade en slagroom.  
 

Suiker- en glutenvrije Chocoladetaart

Suiker- en glutenvrije Chocoladetaart
Met deze suiker- en glutenvrije chocoladetaart maak je zeker weten indruk! Hij is naast dat het een gezondere versie van een chocoladetaart is, ook nog eens hartstikke lekker. Gezond betekent dus niet meteen minder lekker! Probeer hem zelf maar eens uit.
 

Producten direct bestellen