Chocolade druppels wit - 1kg

Terug naar: Chocoladeloods in winkelmandje

Chocolade druppels wit - 1kg
Chocolade druppels wit - 1kg
Chocolade druppels wit - 1kg

Prijs: €11,49

Omschrijving:

Callebaut Chocolade Callets / Chocoladedruppels Wit 1 kg
Is witte chocolade wel chocolade? Voor de liefhebber van pure chocolade misschien niet, die zal het vergelijken met alcoholvrij bier: Het lekkerste is er uit gehaald. Witte chocolade bevat nl. niet de cacaobestanddelen die de chocolade zijn karakteristieke smaak geven en hem laten kleuren van lichtbruin tot bijna zwart. Maar voor de liefhebber zijn de Callebaut chocolade Callets Wit onweerstaanbaar!

Ze hebben een heerlijke volle, romige smaak, zijn lekker zoet met een vleugje vanille. En ze smelten natuurlijk op je tong! Komt nog bij dat je er net zo gemakkelijk fraaie bonbons, witte chocoladesaus, leuke lollies, in combinatie met chocoprintvellen, breekchocolade voor elk seizoen /- thema mee kunt maken .. kortom de lekkerste witte chocolade in de meest ideale vorm.

Ingrediënten:
Suiker, cacaoboter, Volle melkpoeder, Emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille aroma

Allergenen: Melk, Soja

Voedingswaarde per 100 gram
Energiewaarde 2382kJ, 569kcal
Vetten, waarvan 35,8 g
Verzadigd 22,7 g
Koolhydraten, waarvan 55,4 g
Suikers 55,0 g
Vezels 0,0 g
Eiwitten 6,0 g
Zout 0,2 g

Inhoud: 1000 gram

Houdbaarheid en aanbevolen bewaaromstandigheden:
14 maand(en) na productiedatum
Bewaartemperatuur : 12 - 20 °C
De producten moeten bewaard worden in een schone, droge (relatieve vochtigheid max.70 %), en reukvrije omgeving

Callebaut
De chocolade producten van Callebaut worden gekozen door professionele banketbakkers, patissiers en chocolatiers over de hele wereld. In het chocolade-hart van België worden al sinds meer dan een eeuw de fijnste chocoladesoorten geproduceerd. Chocolade in zijn puurste vorm (genaamd couverture), daaruit bestaan Callebaut chocoladecallets voor 100%. Door de unieke druppelvorm (callets) zijn ze eenvoudig en snel te smelten en bijvoorbeeld in de opgeloste couverture te strooien voor optimale voorkristallisatie. De chocoladecallets van Callebau zijn er in diverse smaken en zijn op vele fronten toepasbaar en zeer voordelig in gebruik.